XXL Nutrition Creatine review

XXL Nutrition creatine is een huismerk-supplement dat bijdraagt aan extra kracht en spieropbouw. Het is verkrijgbaar in 3 smaken: smaakloos, citroen en sinaasappel. Liever tabletten dan poeder? Dan zijn de Creatine Caps wellicht een betere keus voor je. Nu XXL Nutrition Creatine kopen? Je betaalt €11,99 voor een verpakking van 250 gram of €16,99 voor 500 gram. Je vindt het product hier in hun webshop. Eerst meer lezen? Alles wat je over dit supplement moet weten wordt behandeld in deze uitgebreide XXL Nutrition Creatine review.

xxl nutrition creatine kopen

XXL Nutrition Creatine

€16,99

5 sterren creatine review

💪 5 gram per scoop
👌 Zuiverste kwaliteit
🥤 Kies uit 3 smaken

Aanbiedingen XXL Nutrition Creatine

Hier bij Eiwitinfo.nl houden we alle webwinkels voor je in de gaten. Voor dit supplement waren we snel klaar met het opzetten van de prijsvergelijking, XXL Nutrition Creatine is namelijk een eigen-merkproduct en dus alleen te vinden in de webshop van XXL Nutrition. Oké, je kunt het indirect ook bij ze kopen bij Bol.com, maar dan betaal je standaard meer dan nodig.

 

Onze ervaringen

Wij hebben de creatine van XXL een aantal weken gebruikt. Zowel over het zeer fijne poeder, de smaak en de werking van dit supplement zijn we positief. Het poeder lost prima op in vruchtensap of een eiwitshake, je merkt eigenlijk niet dat het erin zit. Een dagelijkse inname van dit supplement zorgde ervoor dat we na ongeveer 5 dagen de eerste effecten merkten tijdens de training. Het zorgt voor betere prestaties bij explosieve krachtinspanningen, met name bij de zware laatste herhalingen in de laatste sets geeft het je een steuntje in de rug.
xxl nutrition creatine logo

Zuiver, zonder toevoegingen

Ook merkten we op dat spieren dikker oogden en er meer ‘pomp’ was opgetreden na een zware training. Niet onbelangrijk om te vermelden: XXL Nutrition Creatine bestaat uit enkel en alleen het meest zuivere, microfijne monohydraat. Op deze manier kan je er absoluut zeker van zijn dat je geen onnodige stoffen naar binnen zit te werken. Het is creatine in de meest pure vorm.

Bijwerkingen

Zelf hebben we bij het gebruik van dit supplement geen enkele bijwerkingen ervaren. Online lezen we wel terug dat sommige sporters, vooral bij de eerste paar innames van dit supplement, last kregen van wat buikpijn of maagklachten. Dan nog even de smaken (citroen en sinaasappel), hoe zijn die ons bevallen? Hier kunnen we helaas niet over oordelen: we zijn voor de smaakloze variant gegaan. Zelf kiezen we er namelijk altijd voor om de creatine door onze shake te gooien, en die heeft al smaak zat!

XXL Nutrition Creatine kopen

Zelf ook XXL Nutrition creatine kopen? Je bent zeker niet de enige met dit idee: creatine is één van de vaakst gebruikte voedingssupplementen ter wereld. Een dagelijkse inname van dit supplement kan je spieren een vollere look geven en je ondersteunen tijdens je krachttraining. Vooral tijdens de laatste herhalingen kan een flinke creatinevoorraad in je spieren je uitstekend ondersteunen. Voor de webwinkel XXL Nutrition geldt dat ze er als shop en merk om bekendstaan supplementen van hoge kwaliteit te leveren. Bovendien zijn de huismerk-producten van deze webshop altijd aantrekkelijk geprijsd. De XXL Creatine vormt geen uitzondering op die regel: je ontvangt een product van zeer hoge kwaliteit tegen een relatief lage prijs. Je kunt XXL Nutrition Creatine kopen in de officiële webwinkel van XXL Nutrition, maar ook via Bol.com. Wij zien lagere prijzen in de eigen webshop van XXL, laat Bol dus voor wat ’t is en shop bij XXL zelf!
creatine van xxl nutrition, huismerk

XXL Creatine capsules kopen

XXL Nutrition Creatine kopen kan niet alleen in poedervorm, je kunt ook kiezen voor tabletten, of Caps zoals zij ze noemen. Voor de Creatine Caps geldt dat ze eenvoudig te doseren zijn: per 4 capsules krijg je 5 gram aan creatine binnen. 1250 mg per stuk dus. De XXL Caps zijn ideaal voor onderweg, toch kiezen we zelf liever voor poeder. De pillen zijn best groot en niet iedereen krijgt pillen gemakkelijk weggeslikt. Voor de XXL Creatine Caps capsules geldt dat je ze kunt kopen in één verpakkingsgrootte van 240 capsules. Je vindt ze hier in de webshop. Ook voor dit supplement geldt dat ze tevens via Bol.com verkrijgbaar zijn, maar de prijzen daar hoger liggen dan nodig.
creatine caps capsules van xxl nutrition, huismerk

Voor- en nadelen

XXL Nutrition Creatine bestaat uit een microfijne vorm van creatine. Dit zorgt er niet alleen voor dat het optimaal mengt door je drankje, het verzekert je ook van de meest efficiënte werking van dit supplement. De positieve invloed van XXL Creatine werd voor ons al na een aantal dagen merkbaar. Het gaat hierbij dan, zoals al eerder aangehaald in deze review, om meer resultaat bij krachttraining. Zelf doen we weinig met duursport, maar online lezen we dat creatine ook voor duursporters een belangrijk en effectief supplement is. Zo heeft dus vrijwel ieder type sporter baat bij het gebruik van XXL Creatine.

Een groot voordeel van XXL Nutrition Creatine zijn de beschikbare smaken. Waar jouw voorkeur naar uitgaat is natuurlijk persoonlijk. Je kunt kiezen voor smaakloos, dit heeft onze voorkeur, maar ook voor een zoete citroen of sinaasappelsmaak. Zo is er voor ieder wat wils.  In vergelijking met andere soortgelijke supplementen valt het bovendien ook op dat deze XXL Nutrition Creatine erg aangenaam geprijsd is. Dat maakt dit bewezen effectieve supplement toegankelijk voor vrijwel iedere sporter.

voordeelMicrofijn creatinepoeder

voordeelAantrekkelijk geprijsd

voordeelMeer kracht tijdens training

voordeelIn 3 verschillende smaken

voordeelIn poeder- en capsulevorm

nadeelGrootste verpakking 500 gram

nadeelJe kunt er de eerste keer wat buikpijn van krijgen

Ingrediënten

De smaakloze XXL Nutrition Creatine bestaat echt alleen maar uit creatine monohydraat, kijk maar op het label. Je krijgt dus geen onnodige zoet- of smaakstoffen binnen. Met één scoop van 5 gram krijg je dus precies 5.000 mg creatine monohydraat binnen en verder helemaal niets. Wist je trouwens dat deze creatine van XXL Nutrition ook geschikt is voor personen die veganistisch leven?
xxl nutrition creatine tas met logo
Product Creatine Verpakking Prijs
XXL Nutrition Creatine 5 gram 250 of 500 gram €11,99 of €16,99

XXL Nutrition Creatine label

Hieronder het label van de smaakloze variant van de XXL Nutrition Creatine. Zoals je ziet: er zit buiten pure creatine helemaal niets in het potje!

xxl nutrition creatine label

Vergelijkbare producten

Online zien we dat de meeste sporters erg tevreden zijn over de werking van het creatine supplement van XXL Nutrition. Ook wij zijn zeer tevreden over dit product. Toch kan het natuurlijk zo zijn dat jij toch liever voor een andere samenstelling of merk kiest. We hebben hieronder een aantal prima alternatieven voor je op een rij gezet. Houd er wel rekening mee dat onderstaande creatine supplementen niet allemaal in poeder- en capsulevorm beschikbaar zijn, mocht je voorkeur uitgaan naar capsules is dat zeker iets om in gedachte te houden.
creapure creatine kopen

Creatine Creapure

review ervaring 5 sterren waardering

Review lezen

⚖️ 3 gram per portie
✅ Hoogste kwaliteit
🔬 Getest op zuiverheid

€24,99

creatine monohydrate kopen bij bulk.com

Creatine Bulk.com

4 gele sterren op een rij om een creatine te beoordelen

Review lezen

⚖️ 5 gram per portie
🔬 99,9% zuivere creatine
🌎 Verpakking milieuvriendelijk

goedkoopste creatine van myprotein kopen

Creatine MyProtein

review ervaring 4 sterren waardering

Review lezen

⚖️ 3 gram per portie
💪 Verbetert sportprestaties
🥤 4 verschillende smaken

€12,99

Creatine Merk Inhoud Prijs
Creatine Creapure Body en Fit 500 gram €24,99
Creatine Bulk.com Bulk.com 500 gram
Creatine MyProtein MyProtein 250 gram €12,99

 

Waar te kopen

Eiwitinfo.nl zoekt voor ieder supplement de beste webwinkels uit, zo ook voor deze XXL Nutrition Creatine. Zo mis jij geen enkele aanbieding en betaal je nooit meer dan nodig voor je supplementen! XXL Nutrition Creatine is uitsluitend te koop in de eigen webshop van XXL. Je kunt het product ook vinden op Bol.com, maar dan betaal je meer dan wanneer je direct bij XXL Nutrition koopt: geen aanrader dus.

Verpakkingsgrootte XXL Creatine

Het creatinepoeder van XXL Nutrition is in twee verschillende verpakkingsgroottes verkrijgbaar. Kies voor een verpakking van 250 gram, of een van 500 gram. Voor €11,99 koop je de verpakking met een inhoud van 250 gram. Ga je liever voor de grotere verpakking? Voor €16,99 ontvang je een pot met maar liefst 500 gram aan superzuivere XXL Creatine. Dit supplement is sowieso al prima geprijsd, maar door te kiezen voor de grotere verpakkingsgrootte bespaar je nog wat extra. Ga je liever voor capsules? De XXL Nutrition Creatine Caps zijn beschikbaar in één verpakkingsgrootte van 240 tabletten. Ieder tablet bevat 1250 mg aan creatine. De verpakking XXL Creatine Caps bevat in totaal 60 doseringen van 5 gram, je dient 4 tabletten te slikken om één volledige dosering binnen te krijgen.

XXL Nutrition Creatine smaken

De XXL Nutrition Creatine in poedervorm kan je kopen in drie verschillende varianten: als poeder zonder smaak, in citroen- of sinaasappelsmaak. Wij hebben voor deze review de smaakloze variant geprobeerd, over de smaakjes kunnen we dus geen oordeel vellen. Online zien we wel veel positieve reacties over de smaakjes. Voor de XXL Nutrition Creatine Caps (capsules) geldt uiteraard dat ze niet verkrijgbaar zijn in verschillende smaken en er alleen een smaakloze variant te koop is. Ga je voor de smaakloze XXL creatine in poedervorm? Doe dan net als wij en mix het gewoon met je eiwitshake, bakje yoghurt of glas vruchtensap. Het poeder is erg fijn waardoor het prima oplost.