5150 pre workout review

De 5150 pre workout is nu verkrijgbaar in de Legendary series die nog intenser is. Er zit veel cafeïne in, wel 400 milligram per serving. Dat is meteen de maximale aanbevolen hoeveelheid, sterker ga je ze dus niet vinden. Als je op zoek bent naar dé powerhouse onder de pre workouts is dit je beste keuze. Nu direct je potje 5150 pre workout kopen? je vindt ‘m hier bij Supspace en hier bij Body Supplies. Voor €29,99 koop je een verpakking met een inhoud van 372 gram, genoeg voor 30 scoops.

5150 pre workout review ervaringen

5150 Legendary

€29,99

5 sterren pre workout review

⏩ 400 mg cafeïne
☝️ Voor ervaren sporters
🥤 4 smaken

Goedkoopste winkels & aanbiedingen

Wanneer je op zoek bent naar de goedkoopste prijs voor een bepaald product, is een prijsvergelijker wel zo handig. Aangezien die er voor supplementen nog niet was, heeft Eiwitinfo.nl die stap gezet. Hieronder vind je een overzicht van alle bekende Nederlandse webshops die de 5150 pre workout in het assortiment hebben. Prijzen en voorraden worden 24 uur per dag, 7 dagen per week actueel gehouden via automatische updates. Vergelijk en bespaar op je supplementen!

 

5150 pre workout kopen

Wanneer je besluit de 5150 pre workout te kopen, kies je voor het sterkste van het sterkste. Met maar liefst 400 milligram aan cafeïne per scoop is deze pre workout bepaald niet voor beginners gemaakt. Ben jij een ervaren sporter die op zoek is naar het volgende niveau? Dan is dit jouw perfecte pre workout. De hoge dosis aan cafeïne begint dankzij het Stim-Crazy Caffeine Complex, met 8 verschillende bronnen, al binnen 20 minuten na inname te werken. 2 uur na inname werkt dit product nog steeds op volle toeren. Toevoegingen als citrulline, beta-alanine en taurine maken dit een zeer complete pre workout. Perfect voor de veeleisende sporter die alles uit zijn of haar workout wil halen.

5% rich piana nutrition pre workout logo

5150 pre workout: onze ervaringen

De 5150 is een veelgebruikt product dat bekend staat om z’n sterke werking en goede resultaten. Het is een product dat met de nieuwe lichting, de Legendary Series, nog sterker en effectiever is geworden dan voorheen. De gebruikers zijn trouw aan het product en vinden het een krachtige pre workout die zijn beloftes waar maakt. Dat wilden wij zelf natuurlijk ook wel eens ervaren, en dat hebben we dan ook gedaan. Eerlijk is eerlijk, wij kunnen de vele positieve reviews over dit product niet tegenspreken. Dit is de sterkste pre workout die wij tot nu toe hebben geprobeerd. En met meer dan 25 verschillende pre workout producten achter onze kiezen zegt dat behoorlijk wat!

5150 legendary series pre workout

Met maar liefst 400 milligram aan cafeïne per scoop is dit de powerhouse onder de pre workout producten. De 8 verschillende cafeïne-bronnen van het het Stim-Crazy Caffeine Complex werken snel, én langdurig. Twee uur na inname stuiterden we nog steeds vrolijk door de sportschool. Verder bevat de 5150 pre workout hoge doseringen aan citrulline, beta-alanine en taurine. Je kunt de 5150 pre workout kopen in één verpakkingsgrootte. Namelijk die met 30 servings en een inhoud van 372 gram. De 5150 Legendary pre workout is te koop in 4 verschillende smaken. Voor onze test kozen wij voor de smaak Blue Ice. Weer eens wat anders dan aardbei, tropical of meloen, die komen ons inmiddels een beetje de neus uit. Deze smaak is ons uitstekend bevallen, weer eens iets anders. Over smaak valt natuurlijk te twisten, probeer dus zelf uit wat je het lekkerst vindt. Waar zeker niet over te twisten valt, is de extreme boost die de 400 milligram cafeïne per scoop je oplevert. Wat ons betreft een enorm pluspunt, toch willen we vanwege het hoge cafeïnegehalte wel direct een waarschuwing plaatsen: wanneer je (over)gevoelig bent voor cafeïne is een volledige scoop geen goed beginpunt. Begin eens met een kwart en kijk hoe je gymsessie verloopt. Bijpakken kan altijd nog!

Rich Piana pre workout 5150

De 5150 Legendary Series pre workout van fabrikant 5% Nutrition Rich Piana zit slim in elkaar. 5% Nutrition heeft goed gekeken naar welke voedingstoffen nog wel eens ontbreken in een maaltijd, maar essentieel zijn om en optimaal te kunnen presteren tijdens een intensieve workout. Zo zit er vitamine B3 en vitamine B12 in. Ook is er gekozen voor toevoeging van groene thee-, groene koffie-extract en guarana zaad-extract. Het is één van de meest volledige pre workout producten die je op dit moment kunt kopen. Niet voor niets is dit een van die producten die sporters maar blijven nabestellen, het is simpelweg een van de beste en bovenal sterkste pre workouts die je momenteel in Europese webshops kunt kopen.

Voor- en nadelen

De formule van de 5150 pre workou is zeer compleet een geeft je een enorme energieboost. Het viel ons op dat deze boost ook behoorlijk lang aanhield, zo’n 3 uur. We vinden het ook een groot voordeel dat er o.a. taurine, tyrosine, citrulline en beta-alanine zijn toegevoegd. Natuurlijk is ook de extreme hoeveelheid aan cafeïne een groot voordeel van deze pre workout. Toch is dat ook direct het nadeel van de 5150 Legendary Series: het maakt deze pre workout minder toegankelijk voor sporters met minder ervaring. Ook wanneer je overgevoelig bent voor cafeïne is de 5150 pre workout absoluut geen aanrader.

voordeelSterkste pre workout die momenteel je kunt kopen

voordeelBevat maar liefst 400 milligram aan cafeïne

voordeelVitamine B3 en B12 toegevoegd

voordeelBevat citrulline, taurine en beta-alanine

voordeelMet groene thee- en groene koffie-extract

nadeelNiet geschikt voor beginners

Samenstelling

Benieuwd uit welke ingrediënten de sterke 5150 pre workout bestaat? Dat er maar liefst 400 milligram aan cafeïne in zit wist je inmiddels al, wat er nog meer voor toevoegingen in deze pre workout zitten zie je in onderstaande tabel. Zeggen de ingrediënten je weinig? Kijk dan eens op deze pagina met goede pre workout informatie, hier wordt de werking van de belangrijkste ingrediënten eenvoudig uitgelegd.

Samenstelling Per maatschep (12,4 gram)
Vitamine B3 30 milligram
Vitamine B12 1000 µg
Cholinebitartraat 500 milligram
Citrulline 4000 milligram
Beta-alanine 2500 milligram
Taurine 2000 milligram
N-acetyl L-cysteine 750 milligram
Cafeïne (watervrij) 350 milligram
Cacao-extract 75 milligram
Dicafeïne malaat (Infinergy) 50 milligram
Groene thee-extract 20 milligram
Yerba mate-extract 20 milligram
Guaranazaad extract 10 milligram
Groene koffie-extract 10 milligram

Ingrediënten

L-citrulline, bèta-alanine, taurine, N-acetyl L-tyrosine, aroma’s, cholinebitartraat, voedingszuur (citroenzuur), watervrije cafeïne, antiklontermiddel (siliciumdioxide), zoetstof (sucralose), cyanocobalamine (vit. B12), cacao- alkaloïdenextract (Theobroma cacao L.), dicafeïne malaat (Infinergy™), niacine (vit. B3), groene thee bladextract (Camellia sinensis (L.) Kuntze), yerba mate extract (Ilex paraguariensis A. St. -Hil.), guaranazaadextract, groene koffieboonextract (Coffea arabica L.), kleurstof (briljantblauw FCF).

Product Cafeïne Citrulline Info
5150 Legendary 400 milligram 4000 milligram De sterkste pre workout!

 

5150 pre workout label

Hieronder het label van de Blue Ice variant van de 5150 Legendary Series pre workout. Aangezien alle smaken exact dezelfde ingrediënten bevatten, krijg je dezelfde ingrediënten in dezelfde samenstelling binnen als bijvoorbeeld Green Apple of Wildberry meer jouw smaak is.

5150 legendary pre workout label

Vergelijkbare pre workouts

Is de 5150 pre workout jou net wat té sterk? Geen probleem, er zijn genoeg alternatieven op de markt. Hieronder een aantal andere pre workouts die we voor je hebben getest en onderzocht. Onderstaande 3 pre workout producten kunnen we, net als de 5150 Legendary pre workout, van harte aanbevelen.

c4 original pre workout review

C4 Original

review ervaring 5 sterren waardering

Review lezen

⏩ 150 mg cafeïne
💊 Met vitamine B & C
🥤 8 verschillende smaken

€22,04

abe ultimate pre workout review

ABE Ultimate

4 sterren pre workout review

Review lezen

⏩ 200 mg cafeïne
🧬 3,25 gram creatine
🥤 11 verschillende smaken

€21,99

total war pre workout review

Total War

4 sterren pre workout review

Review lezen

⏩ 325 mg cafeïne
🧬 10 actieve ingrediënten
🥤 12 verschillende smaken

€26,25

Pre Workout Merk Inhoud Prijs
C4 Original Cellucor 195 gram €22,04
ABE Ultimate Applied Nutrition 315 gram €21,99
Total War Redcon1 441 gram €26,25

Waar 5150 Rich Piana pre workout kopen?

Je kunt de 5150 pre workout kopen bij onder andere Body Supplies (hier te vinden) en Supspace (hier te vinden). Dit zijn de goedkoopste webshops van het moment. Het product is ook te vinden in de bekende webshop van Body en Fit, echter is de prijs hier een stukje hoger. Te veel betalen? Nee, bedankt…Wij houden elke dag de prijzen en aanbiedingen van alle bekende Nederlandse webshops voor je bij. Als bezoeker van eiwitinfo.nl betaal je zo nooit meer dan nodig voor je supplementen.

Verpakkingsgrootte

Je kunt 5150 pre workout kopen in slechts één verpakkingsgrootte, namelijk die van 372 gram. Aangezien de maatschep een inhoud van 12,4 gram heeft, haal je uit een potje 5150 pre workout 30 volle scoops. Wij raden je aan te beginnen met een halve of zelfs een kwart scoop. Zo kun je rustig aan het effect wennen. Wellicht is een halve scoop voor jou zelfs wel genoeg, dan doe je dubbel zo lang met je potje 5150 Legendary!

Beschikbare smaken

Er zijn 4 smaken te krijgen. Van Blue Ice en Green Apple tot Tropical Rage en Wild Berry. Wij vonden de Blue Ice erg lekker en verfrissend. Weer eens wat anders dan die eeuwige watermeloen en tropisch fruit smaakjes. Wil niet zeggen dat de andere 3 beschikbare smaken niet lekker zijn, maar helaas hebben wij zelf maar één smaak kunnen uitproberen.

  • Blue Ice
  • Green Apple
  • Tropical Rage
  • Wildberry
  • Blue Ice
  • Green Apple
  • Tropical Rage
  • Wildberry