MyProtein Creatine review

Dit product van MyProtein is een creatine supplement, het kan je ondersteunen bij intensieve krachttraining. Creatine is een eenvoudig, goedkoop maar zeer krachtig supplement dat zich prima leent voor dagelijks gebruik. MyProtein Creatine is verkrijgbaar in een verpakking van 250 gram, 500 gram of 1 kg. De verpakking van 250 gram is voor €12,99 te koop, je vindt het product hier in de webshop van MyProtein. Creatine MyProtein is verkrijgbaar in 4 verschillende smaken: naturel, bessen, framboos en tropisch. Meer weten? Lees dan snel verder in deze MyProtein Creatine review!

Ervaringen met MyProtein Creatine

Creatine MyProtein

€12,99

4 sterren creatine review

💪 3 gram per scoop
🌱 100% veganistisch
🥤 4 verschillende smaken

Aanbiedingen MyProtein Creatine

Eiwitinfo.nl houdt alle webshops waar Creatine MyProtein wordt aangeboden scherp in de gaten. In het overzicht hieronder vind je altijd de meest recente prijzen en voorraden voor alle webwinkels die dit supplement van MyProtein verkopen. Op zoek naar een aanbieding? Het enige wat jij hoeft te doen is onderstaand overzicht in de gaten te houden! Zo kun je jouw MyProtein Creatine kopen tegen de voordeligste prijs!

 

Creatine MyProtein: onze ervaringen

Om de creatine van MyProtein uit te proberen namen wij dagelijks een scoop van 3 gram samen met onze pre workout. Het viel ons op dat het poeder erg fijn is en daarom gemakkelijk oplost in water. Wij hebben de smaakloze variant (naturel) uitgeprobeerd, over de smaakjes kunnen we dus niet oordelen. Online lezen we dat de MyProtein Creatine mét smaak geen ‘kunstmatige’ smaak hebben en niet overdreven zoet zijn. Dat is bij sommige andere creatine supplementen wel het geval. Op dit vlak scoort de Creatine van MyProtein dus beter, tenzij je een enorme zoetekauw bent natuurlijk.

myprotein creatine logo en review

Effect van MyProtein Creatine

De invloed van MyProtein Creatine was al vrij snel duidelijk, een aantal dagen ‘opladen’ (loading phase) met creatine en de laatste reps gingen ons gemakkelijker af. Ook merkten we op dat spieren sneller hersteld waren, ook na een écht intensieve push- of pull-day. Kleine kanttekening: wij scoopten na het opladen per dag 5 gram uit de verpakking. 3 gram per portie innemen, zoals de maatschap aangeeft, kan natuurlijk ook. Gezien ons hogere lichaamsgewicht en zeer intensieve workouts zijn wij voor 5 gram gegaan. Over de werking hebben we niets te klagen, dit product doet exact wat het moet doen. Ook de prijs is aantrekkelijk, MyProtein Creatine is een van de goedkopere creatine producten die je momenteel kunt kopen. Zeker wanneer je voor de verpakkingsgrootte van 1 kilogram gaat.

Creatine MyProtein kopen

Voor veel mensen geldt dat ze te weinig creatine binnenkrijgen via hun dagelijkse eetpatroon. Zeker wanneer je intensief met (kracht)sport bezig bent is het lastig om volledig in je creatinebehoefte te voorzien. Bovendien zijn creatinerijke producten vaak behoorlijk aan de prijs, denk hierbij aan biefstuk, zalm of tonijn. Nou niet direct de voordeligste producten in de supermarkt! Door gebruik te maken van een supplement als MyProtein Creatine voorzie je je lichaam eenvoudig én stukken goedkoper van voldoende creatine.

Waar te koop

Uiteraard is dit supplement te kopen in de officiële webwinkel van MyProtein, je vindt het product hier. Ook zagen we dat MyProtein Creatine te koop werd aangeboden via zowel Bol.com als Amazon.nl. Let op: de prijzen liggen hier vrijwel altijd hoger dan wanneer je gewoon via de eigen webshop van MyProtein koopt!

Voor wie is het geschikt?

MyProtein Creatine is uitstekend geschikt voor allerlei soorten sporters. Ook voor vegetariërs geldt dat ze in bijna alle gevallen baat hebben bij een creatine supplement. Een vegetarisch of veganistisch eetpatroon zorgt in veel gevallen namelijk voor een lagere creatine-inname wat kan leiden tot een tekort. Denk je erover om MyProtein Creatine te kopen? Onderstaande groepen hebben veel baat bij het gebruik van een creatine supplement:

 

  • Serieuze sporters die hun training nu naar een hoger niveau willen tillen
  • Krachtsporters die meer power willen tijdens zware sets
  • Duursporters, bijvoorbeeld voetballers of skiërs
  • Personen die weinig creatine binnenkrijgen via hun dieet, bijvoorbeeld vegetariers

Voor- en nadelen

Door Creatine van MyProtein te gebruiken kun je eenvoudig een creatinetekort compenseren. Ook kan dit creatine supplement bijdragen aan sneller spierherstel na een intensieve training, en je helpen bij explosieve krachtsinspanning. Ondanks het feit dat veel sporters, waaronder wijzelf, het toch het prettigst vinden om gewoon een smaakloos creatine supplement te gebruiken, is MyProtein Creatine ook met 3 verschillende smaakjes te koop. Ieder product heeft naast voordelen natuurlijk ook nadelen, zo ook de creatine van MyProtein. De verpakkingen met een inhoud van 500 gram of 1 kg zijn regelmatig uitverkocht. Ook vonden we het best lang duren voordat we onze bestelling ontvingen (3 werkdagen). Wanneer we bij bijvoorbeeld XXL Nutrition of Supspace bestellen, hebben we de producten meestal de eerstvolgende werkdag al binnen.

voordeelBewezen verbetering van fysieke prestaties

voordeelVerkrijgbaar in vier verschillende smaken

voordeelPraktisch supplement voor dagelijks gebruik

nadeelGrotere verpakkingen vaak uitverkocht

nadeelLevertijd langer dan bij andere webshops

Ingrediënten

De exacte samenstelling waar je op kan rekenen bij Creatine MyProtein is sterk afhankelijk van de variant waarvoor je kiest. De smaakloze, niet-gearomatiseerde variant bestaat vanzelfsprekend voor de volle 100 procent uit creatine monohydraat. Wanneer je kiest voor een van de smaakjes is er onder andere aroma, citroenzuur, en sucralose toegevoegd.

creatine monohydrate van myprotein
Product Creatine Verpakking Prijs
MyProtein Creatine 3 gram 250 gram, 500 gram of 1 kg €12,99 , €39,99 of €21,99

MyProtein Creatine label

Ben je van plan om Creatine MyProtein te kopen? Vaak wel zo prettig om even naar het label van het product te kijken voordat je tot aanschaf overgaat. Hieronder een afbeelding van het label van MyProtein Creatine. Zoals je ziet, de ingrediënten verschillen per smaak.

myprotein creatine label

Vergelijkbare producten

Ondanks dat Creatine MyProtein precies doet wat het moet doen, heb je wellicht toch de voorkeur voor een product van een ander merk. Hieronder 3 topkeuzes die net even anders zijn dan MyProtein Creatine. In principe kan je niet mis: voor alle drie deze creatine producten geldt dat ze door ons zijn uitgeprobeerd en uitstekend zijn bevallen.

creatine monohudraat kopen bij xxl nutrition

Creatine XXL Nutrition

5 sterren eiwitshake review

Review lezen

⚖️ 5 gram per portie
🔬 Microfijne creatine
👌 Zeer zuiver product

€16,99

creatine creapure van body en fit kopen

Creatine Creapure

review ervaring 5 sterren waardering

Review lezen

⚖️ 3 gram per portie
✅ Hoogste kwaliteit
🔬 Getest op zuiverheid

€24,99

creatine monohydrate kopen bij bulk.com

Creatine Bulk.com

4 sterren eiwitshake review

Review lezen

⚖️ 5 gram per portie
🔬 99,9% zuivere creatine
🌎 Verpakking milieuvriendelijk

Creatine Merk Inhoud Prijs
🥇Creatine XXL Nutrition XXL Nutrition 500 gram €16,99
🥈Creatine Creapure Body en Fit 500 gram €24,99
🥉Creatine Bulk.com Bulk.com 100 gram €12,99*

Verpakkingsgrootte

Creatine MyProtein is in drie verschillende verpakkingsgroottes te koop: 250 gram, 500 gram en 1 kilogram. Helaas zijn de verpakkingen met 500 gram en 1 kilogram nu al een tijdje uitverkocht en ben je dus aangewezen op de kleinere verpakking van 250 gram.  In vergelijking met andere creatine producten is dit een vrij beperkte hoeveelheid. De meeste andere creatine supplementen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 500 gram of meer. Wel zorgt de verpakking van slechts 250 gram ervoor dat je tegen een lage prijs kennis kunt maken met MyProtein Creatine. Wanneer je niet naar het eindbedrag maar naar de prijs per gram creatine kijkt is een grotere verpakking economisch natuurlijk altijd een slimmere en voordeligere keuze.

Creatine MyProtein smaken

MyProtein Creatine kopen? Dan heb je de keus uit 4 verschillende smaken. Nou ja, eigenlijk 3 smaken en een smaakloze variant. Zelf hebben we voor dit artikel de smaakloze variant uitgeprobeerd, deze loste prima op in zowel een preworkout als eiwitshake. Voor veel vergelijkbare creatine supplementen geldt trouwens dat ze alleen in naturel/smaakloos te koop zijn. Voor de meeste sporters is dat geen probleem, maar mocht je liever voor een smaakje gaan heeft de MyProtein Creatine dus al direct een streepje voor. We zetten de beschikbare smaken voor MyProtein Creatine hieronder voor je op een rijtje.
  

  • Barstende bessen
  • Blauwe Framboos
  • Tropisch (V2)
  • Naturel