Space Dust review

De Space Dust Pre Workout kost €19,99 en wordt geleverd in een verpakking van 340 gram. Uit één verpakking haal je 20 porties van 17 gram, die worden aangegeven als 1 scoop of 1 maatschep. Beginners wordt aangeraden om met een halve scoop te starten, die je oplost in 200 ml water of sap. Ga je over tot een normale dosering, dan los je 1 scoop op in 400 ml water of sap. Space Dust pre workout is te koop in drie smaken en bevat alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Naast L-citrulline, beta-alanine, betaïne en taurine zitten er ook innovatieve ingrediënten in als olijfextract (40% oleuropein), EnXtra Alpinia galanga en Astragin. Elke dosering bevat maar liefst 320 milligram aan cafeïne. Je vindt dit product hier in de webshop van Supspace.

space dust pre workout supspace review

Space Dust

€19,99

5 sterren pre workout review

⏩ 320 mg cafeïne
💶 Veel voor weinig geld
🥤 3 verschillende smaken

Goedkoopste winkels & aanbiedingen

We horen het je denken: waar kan ik deze pre workout nu het goedkoopst krijgen? Hieronder vind je een volledige overzicht van alle online winkels waar je de Space Dust pre workout van Supspace kunt kopen, inclusief voorraad en prijzen. Onderstaande prijzen en voorraden zijn altijd up-to-date, dit gebeurt namelijk automatisch iedere 12 uur!

 

Waarom deze pre workout nemen?

Sporten is gezond en houdt je lichaam in goede conditie. Maar na een lange werkdag heb je niet altijd de energie om nog te gaan fitnessen of trainen. Dan kan een voedingssupplement als een pre workout je een boost geven waardoor je er tóch zin in krijgt. De Space Dust pre workout is zo’n ‘energieboost’ in een potje. Deze pre workout van Supspace heeft een intensieve werking die je energie stevig oppept voor je aan je work-out begint. Nog beter zelfs: je houdt de training ook langer vol! Deze Pre Workout van Supspace is te koop in drie verschillende smaken. De smaak Tropical is lekker zoet. Het product lost makkelijk op in water of sap. Liever minder zoet? Doe er dan gewoon wat meer water bij. De prijs van de verpakking van 340 gram valt mee en je haalt er 20 porties uit. Je bestelling wordt netjes verpakt en vlot geleverd via de bezorgservice van Trunkrs.

supspace eigen merk pre workout star dust review ervaringen

Space Dust van Supspace: review en ervaringen

De Space Dust pre workout van Supspace bevat 320 milligram aan cafëine per portie, die je het best 15 tot 30 minuten voor je work-out neemt. De test met de smaak Tropical bleek erg positief. De pre workout smaakte goed en lost gemakkelijk op in water. Als je hem in een sapje oplost, smaakt-ie nog net iets zoeter. Wil je liever een minder zoet drankje? Dan meng je gewoon met water, en iets meer dan de aanbevolen 400 ml. Het grote voordeel zit hem in de energieboost die je krijgt voor je aan je training begint. Handig wanneer je je na een lange werkdag al wat futloos voelt maar eigenlijk nog even wilt sporten. Sterker nog: dankzij de intense werking van het product hou je work-out nog langer vol ook! Waar wij normaal na een uur wel genoeg van de gym hadden gezien, zijn we na het nemen van deze pre workout dik anderhalf uur gaan trainen, zonder tegenzin.

Voor- en nadelen

Ieder product heeft voordelen en nadelen, zo ook de Space Dust pre workout van Supspace. Zoals je ziet, ondervonden wij tijdens onze tests meer voor- dan nadelen. De pre workout is erg effectief, stil zitten gaat je echt niet lukken: precies de bedoeling! Al een half uur nadat je de pre workout hebt ingenomen krijg je zin om er stevig tegenaan te gaan in de gym. Je kunt je trainingssessie vaak zelfs langer volhouden dan normaal, wanneer je pre workout hebt gedronken. Space Dust is overigens volledig vegan, en dus ook geschikt voor wie een plantaardig dieet volgt. Pre workout in z’n algemeen is niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, want het heeft een erg hoog cafeïnegehalte van 320 mg per dosering. Ter vergelijking: een kopje koffie bevat gemiddeld 45 tot 120 mg aan cafeïne. Dit product kun je dus ook beter niet gebruiken in combinatie met andere cafeïne-houdende dranken zoals Red Bull of (heel veel) kopjes koffie. Let er ook op dat, als je vaak traint met een pre workout, je je lichaam niet gaat overbelasten met mogelijke blessures tot gevolg.

supspace betrouwbaar review

voordeel Sterke werking, binnen 30 minuten

voordeel Langer doortrainen zonder tegenzin

voordeel100% vegan: geschikt voor iedereen

voordeelZeer scherpe prijs en grote verpakking

nadeelNiet geschikt voor zwangere vrouwen

nadeelPas op voor overbelasting tijdens het trainen

Samenstelling

Benieuwd wat er nu allemaal in deze Space Dust pre workout zit? Hieronder de volledige samenstelling van dit product in een overzichtelijke tabel. De belangrijkste werkzame stof in een pre workout is altijd cafeïne. Wanneer je op zoek bent naar een krachtige pre workout, let dan dus vooral op de hoeveelheid cafeïne die je per scoop / maatschep binnenkrijgt.

Samenstelling Per maatschep (17 gram)
L-Citrulline 4000 milligram
Beta-Alanine 3200 milligram
Betaïne 2500 milligram
Taurine 1500 milligram
Cafeïne 320 milligram
Alpinia Galanga 300 milligram
Olijfextract 50 milligram
AstaGin 50 milligram
Vitamine C 49,5 milligram

Ingrediënten

Space Dust pre workout is een voedingssupplement in poedervorm met cafeïne (320 mg per portie) en zoetstoffen. Per maatschep van 17 g bevat het product: 4000 mg L-citrulline, 3000 mg beta-alanine, 2500 mg betaïne, 1500 mg taurine, 49,5 mg vitamine C, innovatieve ingrediënten als 50 mg olijfextract (40% oleuropein), 300 mg EnXtra® Alpinia galanga en 50 mg Astragin®.

Product Cafeïne Taurine Info
Space Dust 320 milligram 1500 milligram Verslavend lekker!

Space Dust label

Het label van de Space Dust pre workout geeft aan dat het een voedingssupplement is met cafeïne en zoetstoffen. Naast de exacte inhoud en het aantal porties vermeldt het alle ingrediënten en de samenstelling, de dosering en waarschuwingen.

space dust label

Vergelijkbare producten

Heb je zin om toch eens een andere pre workout te proberen, met een iets andere samenstelling of een andere smaak? Dan zit je goed met de Abe Ultimate Pre Workout, 5150 Legendary Series of de populaire ‘classic’ C4 Original Pre Workout. Ook deze producten leveren snel een stevige energieboost, maar zijn toch net anders dan de Space Dust pre workout.

5150 legendary pre workout review

5150 Legendary Series

5 sterren review ervaring voor pre workout product

Review lezen

⏩ 400 mg cafeïne
☝️ Voor ervaren sporters
🥤 4 verschillende smaken

€29,99

c4 original pre workout review

C4 Original Pre Workout

5 sterren review ervaring voor pre workout product

Review lezen

⏩ 150 mg cafeïne
💊 Met vitamine B & C
🥤 8 verschillende smaken

€22,04

abe ultimate pre workout review

ABE Ultimate

review ervaring 4 sterren waardering pre workout product

Review lezen

⏩ 200 mg cafeïne
🧬 3,25 gram creatine
🥤 11 verschillende smaken

€21,99

Pre Workout Merk Inhoud Prijs
🥇  5150 Legendary 5% Nutrition Rich Piana 372 gram €29,99
🥈  C4 Original Cellucor 195 gram €22,04
🥉  ABE Ultimate Applied Nutrition 315 gram €21,99

Waar te kopen

De Space Dust pre workout is een eigen-merk-product van de webshop Supspace. Je kunt dit product dan ook alleen in deze webwinkel kopen. We hebben deze webshop onlangs voor je onder de loep genomen, lees hier onze Supspace review. In de review behandelen we onder andere de betrouwbaarheid van deze webshop, de verzendmethode en retourbeleid.

Verpakkingsgrootte

De Space Dust pre workout is, buiten de testverpakking van 1 serving, te verkrijgen in één verpakkingsgrootte, namelijk 340 gram. Dat is voldoende voor 20 porties wanneer je de maatschep van 17 gram gebruikt. Voor beginners raden wij aan een halve maatschep te gebruiken. Het kan best een intense ervaring zijn wanneer je het niet gewend bent om een stevige hoeveelheid cafeïne binnen te krijgen. Bovendien, wanneer je aan een halve maatschep gewoon voldoende hebt, doe je twee keer zo lang met je pot Space Dust!

Space Dust smaken

De Space Dust pre workout is te koop in 3 verschillende smaken, namelijk Tropical, Watermelon en Blue Raspberry.
  • Tropical
  • Watermelon
  • Blue Raspberry
  • Tropical
  • Watermelon
  • Blue Raspberry