Olimp creatine review

Meer kracht bij je laatste reps? Met Olimp creatine zorg je voor meer kracht tijdens explosieve inspanningen. Per dosering krijg je 3 gram aan creatine creapure binnen. Dit is de zuiverste creatine die er bestaat. Een pot Olimp Creatine Creapure heeft een inhoud van 500 gram, genoeg voor 166 doseringen. Olimp Creatine kopen? Dit product is momenteel voor €59,99 te koop bij, hier in de webshop van Body en Fit. Benieuwd naar onze ervaringen met Olimp Creapure? Lees dan eerst onze review.

olimp creapure creatine kopen en ervaringen lezen

Olimp Creatine Creapure

€59,99

4 sterren creatine review

💪 3 gram aan creatine
🔬 Zeer zuiver poeder
🇩🇪 Duits kwaliteitsproduct

Aanbiedingen en goedkope winkels

Van plan om Olimp Creatine te kopen? Wij houden de prijzen van deze creatine geautomatiseerd voor je in het oog. Zo vind jij hieronder altijd een actueel overzicht van alle webwinkels waar je op dit moment Olimp Creatine kunt kopen. Waar is Olimp Creatine op dit moment het goedkoopst? Maak gebruik van onderstaand overzicht en bespaar jezelf tijd en geld. Eiwitinfo.nl checkt dagelijks de prijzen van alle Olimp Creatine-producten in de bekendste Nederlandse sportvoeding webshops. Zo maakt Eiwitinfo.nl goedkoop creatine kopen eenvoudig en koop je jouw favoriete Olimp Creatine altijd tegen scherpste prijs.

 

Olimp creatine kopen

Olimp creatine kopen? Je bent niet de enige, het product is vooral bij serieuze sporters erg populair. Die populariteit kent helaas ook nadelen: Olimp creatine is vaak al snel uitverkocht, zeker wanneer het eindelijk eens ergens in de aanbieding is. Olimp Creatine Creapure is een product van het Duitse AlzChem Trostberg GmbH, een bedrijf met een uitstekende reputatie. Wanneer je kiest voor Olimp Creatine Creapure, Xplode of Mega Caps ben je dus verzekerd van een zeer zuiver creatine-product.
olimp creatine producten logo

Olimp Creatine: onze ervaringen

Onze ervaring na het testen van de Olimp Creatine Creapure is zeer positief. In eerste instantie viel vooral de snelle absorptie op. Het verhoogt je prestaties bij krachttraining, zoals verwacht. Zelf begonnen we het enkele dagen na het starten met het product te merken tijdens onze training. Ongeveer een half uur voor het sporten dagelijks innemen van de Olimp Creatine zorgde er bij ons voor dat de laatste sets, en zeker de laatste reps, gemakkelijker waren. Het Olimp Creatine Creapure-poeder is volledig smaakloos, maar dat maakt eigenlijk niets uit. Zelf mengden we het meestal met vruchtensap of yoghurt, of deden we het door onze goedkope eiwitshake die van zichzelf al volop smaakt heeft.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Ondanks de zeer hoge zuiverheid (99,99%) waar dit Duitse kwaliteitsroduct over beschikt, is de prijs eerlijk. Voor de Creapure-variant van Olimp creatine betaal je op dit moment €59,99 voor 500 gram. Dat is genoeg voor 166 doseringen, ofwel twee tot zes maanden aan creatine afhankelijk van jouw dagelijkse creatine-behoefte.

Onze tips voor gebruik Olimp Creatine

Van plan om Olimp Creatine aan je supplementen toe te voegen? Zorg ervoor dat je bij de inname voldoende water drinkt, en zo mogelijk ook nog een magnesium supplement neemt. Houd er ook rekening mee dat het gebruik van cafeïne de opname van de creatine op negatieve wijze kan beïnvloeden. Ga je creatine dus niet met een verse kop koffie of koude Red Bull wegspoelen!

Smaakloos, maar is dat erg?

Olimp Creatine Creapure is een smaakloos poeder, je hoeft je dus geen zorgen te maken over het bestellen van een smaak die je uiteindelijk toch niet zo lekker vindt. Liever wél een smaakje aan je creatine? Dan zijn er prima alternatieven van Olimp, bekijk hier bijvoorbeeld eens de Xplode-variant. Olimp Xplode Creatine is in de smaken grapefruit en sinaasappel te koop.

Voor- en nadelen Olimp Creatine Creapure

Er zijn verschillende voor- en nadelen die we toe kunnen schrijven aan het gebruik van Olimp creatine. Eén van de belangrijkste voordelen is de zuiverheid (99,99%) van dit product, iets waar Creapure ook bekend om staat. Het feit dat de creatine volledig smaakloos is zien wij zelf ook als voordeel, zo is het gemakkelijk te mengen met bijvoorbeeld je dagelijkse shake of bakje yoghurt. Het grootste voordeel van creatine in z’n algemeen is natuurlijk de extra kracht die het je oplevert. Zeker wanneer je een lange gym-sessie voor de boeg hebt kan creatine een slimme toevoeging zijn om ook tijdens de laatste sets optimaal te presteren. Iedere serieuze sporter weet: het juist zijn de laatste, pijnlijke herhalingen die tellen, de rest is eigenlijk een warming-up!

voordeelMeest zuivere vorm van creatine

voordeelScherpe prijs

voordeelIn verschillende smaken (Xplode-variant)

voordeelVerhoogt je sportieve prestaties

nadeelHuismerk blijft nog altijd goedkoper

nadeelCreapure poeder is niet beschikbaar met smaakje

Olimp Creatine Creapure samenstelling

Olimp Creatine Creapure komt in poedervorm en bestaat voor de volle 100 procent uit creatine monohydraat. In de tabel hieronder vind je de actuele prijs, hoeveel je voor dat bedrag krijgt en hoeveel gram creatine één maatschep bevat. Liever een creatine met esmaak? Kijk dan eens naar Olimp Xplode, deze vind je op dit moment voor €37,99 hier in de webshop van Body en Fit. Wanneer je liever capsules hebt, kunnen de Olimp Mega Caps interessant voor je zijn. Met een prijs van €18,99 voor 120 stuks zijn deze op dit moment het goedkoopst in de webshop van Bodylab, je vindt dit product hier.

olimp creatine review
Product Creatine Verpakking Prijs
Olimp Creatine Creapure 3 gram 500 gram €59,99

Olimp Creatine Creapure label

Voordat je over gaat tot het kopen van een bepaalde creatine kan het altijd interessant zijn om een goed beeld te hebben van het label waarover ze beschikt. Het label van de populaire vorm van Olimp Creatine, namelijk Creapure, is hieronder alvast terug te vinden. Zoals je ziet, geen gekke toevoegingen maar gewoon 100% pure creatine!

Olimp creatine creapure label

Producten vergelijkbaar met Olimp Creatine

Je prestaties bij krachttraining verbeteren? Hier zijn natuurlijk allerlei producten voor te koop, maar creatine is een van de weinige bewezen effectieve én wetenschappelijk onderbouwde stoffen die je hierbij kan helpen. Olimp creatine is een populair product, er is eigenlijk ook niets op aan te merken. Oké, toegegeven, het is ook niet de goedkoopste optie. Wellicht wil je daarom toch nog even verder kijken. Hieronder hebben we drie scherp geprijsde alternatieven voor je op een rijtje gezet. Voor deze alternatieven geldt dat ze, net als Olimp Creatine, een aanzienlijke verbetering van je prestaties tijdens je krachttraining kunnen realiseren. Let op: niet ieder product komt in een evengrote verpakkingsgrootte. Staar je dus niet blind op de getoonde prijzen, kijk goed naar wat je uiteindelijk per gram creatine kwijt bent!

creatine monohudraat kopen bij xxl nutrition

Creatine XXL Nutrition

5 sterren eiwitshake review

Review lezen

⚖️ 5 gram per portie
🔬 Microfijne creatine
👌 Zeer zuiver product

€16,99

creatine creapure van body en fit kopen

Creatine Creapure

review ervaring 5 sterren waardering

Review lezen

⚖️ 3 gram per portie
✅ Hoogste kwaliteit
🔬 Getest op zuiverheid

€24,99

creatine monohydrate kopen bij bulk.com

Creatine Bulk.com

4 sterren eiwitshake review

Review lezen

⚖️ 5 gram per portie
🔬 99,9% zuivere creatine
🌎 Verpakking milieuvriendelijk

Creatine Merk Inhoud Prijs
🥇Creatine XXL Nutrition XXL Nutrition 500 gram €16,99
🥈Creatine Creapure Body en Fit 500 gram €24,99
🥉Creatine Bulk.com Bulk.com 100 gram

Waar Olimp Creatine te kopen?

Wil je graag Olimp Creatine kopen? Je zal misschien al ontdekt hebben dat het product in verschillende vormen te koop is: Creapure, Xplode en Mega Caps. Voor alle drie deze producten geldt dat je ze kunt kopen bij vrijwel iedere bekende Nederlandse sportvoedingswinkel. Kijk bijvoorbeeld in de webshops van Supspace en Body en Fit wanneer je op zoek bent naar producten van Olimp. Even de prijs vergelijken voordat je tot aankoop over gaat is een goed idee, het kan je tientallen procenten schelen, zeker wanneer Olimp Creatine tijdelijk in de aanbieding is.

Verpakkingsgrootte van Olimp Creatine

Wanneer je Olimp Creatine Creapure of Xplode wilt kopen zul je zien dat het product alleen in een verpakking (pot) met een inhoud van 500 gram beschikbaar is. De Olimp Creatine Monohydrate-variant kun je wel in een verpakking van 250 gram kopen. Vanzelfsprekend betaal je daar ook minder voor dan voor de 500-gramsverpakking met Creapure. De verpakking met 250 gram aan Olimp Monohydrate Creatine kun je voor €21,99 hier bij Bodylab kopen. Twijfel je tussen Creapure of Xplode? Let er dan op dat, alhoewel beide verpakkingen een inhoud van 500 gram hebben, de Creapure-variant 166 porties bevat terwijl de Xplode-variant na 86 scoops al leeg is.

Olimp Creatine smaken

Olimp Creatine Creapure is helaas niet verkrijgbaar in meerdere smaken. Sterker nog, het poeder is volledig smaakloos. Ben je van plan om gebruik te gaan maken van de Xplode-variant van Olimp Creatine? Dan is het wél mogelijk om een keuze te maken uit verschillende smaken. Het gaat hierbij dan om de smaken grapefruit en orange. Wij hebben voor jou de grapefruit-variant uitgeprobeerd, die was best lekker en zorgde niet voor een vervelende nasmaak. Het beperkte aanbod met smaken kan misschien als een nadeel worden bestempeld door veel mensen, maar de smaken die er zijn blijken wel goed in de ‘smaak’ te vallen bij sporters wanneer je de reviews erop naslaat.