Star Burst review

Star Burst creatine bevat per portie 5 gram creatine-monohydraat, de best bestudeerde vorm van creatine die er is. Star Burst Creatine wordt verkocht tegen de voordelige prijs van €22,49 voor een verpakking met een inhoud van 500 gram. Als je die dosering een aantal weken gebruikt in combinatie met flinke trainingssessies, dan zal je merken dat je spiermassa erop vooruitgaat, dat je een betere weerstand hebt opgebouwd tegen vermoeidheid, en dat je de training langer volhoudt. Je vindt dit product hier in de webshop van Supspace.

star burst creatine supspace review

Star Burst

€22,49

4 sterren creatine review

💪 5 gram aan creatine
👌 Hoge kwaliteit
💶 Voordelige keus

Goedkoopste winkels & aanbiedingen

Wij betalen niet graag meer dan nodig voor onze supplementen. Jij ook niet? Gebruik dan onderstaand overzicht, hier vind je alle winkels die Star Burst creatine verkopen. Zowel prijs als voorraad wordt voor ieder product automatisch up-to-date gehouden.

€22,49
€29,99
Niet op voorraad
Supspace.nl

Wat is Star Burst creatine?

Creatine is een aminozuurderivaat dat van nature aanwezig is in het lichaam en gevormd wordt uit drie aminozuren: arginine, glycine en methionine. Het is een soort tussenproduct bij de energievoorziening van spier- en zenuwcellen. Het lichaam maakt zelf creatine aan via eiwitrijke voeding om in de eigen behoeftes te voorzien. Vlees en vis zijn de enige voedingsmiddelen die significante hoeveelheden creatine bevatten. Intensieve sporters die hun training langer willen volhouden en hun spiermassa willen opbouwen, zoeken daarom graag hun toevlucht in supplementen zoals Star Burst Creatine.

supspace eigen merk starburst creatine ervaringen

Star Burst creatine review

Star Burst Creatine van Supspace stimuleert de spiergroei en verbetert de prestaties bij krachttrainingen met veel herhalingen en relatief weinig herstel. Een scoop of maatschep van Supspace Star Burst Creatine bevat 5 g creatine-monohydraat. Dit smaakloze creatinepoeder kan je perfect mengen met je eiwitshake of pre-work-out. Creatine lost goed op in melk, water of je favoriete drank, zelfs in yoghurt. Deze creatine van Supspace vormt geen korrels of klonters! Je kunt creatine op elk moment van de dag gebruiken, maar het is aan te bevelen om dat te doen rond het moment van je sporttraining. Sommige onderzoeken pleiten voor een ‘laadfase’, waarbij je een aantal dagen meerdere keren gespreid over de dag creatine gebruikt om snel het maximale effect te bereiken. Daarna wordt ongeveer een maand lang 2 g per dag ingenomen. Wanneer de eerste effecten van creatine-supplementen merkbaar worden, hangt deels af van je trainingsniveau en hoeveel creatine je opneemt via supplementen, en je dagelijkse voeding natuurlijk. Tijdens een krachttraining heb je meer energie om herhalingen uit te voeren. Je zal meer ballistische kracht hebben ontwikkeld om te springen, te werpen of te slaan en ook je sprintvermogen zal beter worden. De lekker grote verpakking van 500 gram aan Star Burst creatine koop je al voor €22,49 . Je bestelling wordt netjes verpakt en professioneel en snel verzonden met Trunkers.

supspace betrouwbaar review

Voor- en nadelen

Voor- en nadelen, ieder product heeft ze. Zo ook de Star Burst creatine van het eigen merk van Supspace. Creatine kan je prestaties, kracht en power flink verbeteren, je laatste rep van je laatste set gaat gemakkelijker. Creatine is ook de eerste energiekeuze van je lichaam bij het uitvoeren van anaërobe oefeningen (zoals hardlopen of fietsen). Door de creatinevoorraad te vergroten krijgt je lichaam meer energie krijgt voor je training. Daardoor kan je ook zwaardere gewichten tillen en het aantal herhalingen vergroten. De inname van creatine kan je aerobe capaciteit verbeteren, waardoor je hart en longen beter werken om je spieren van zuurstof te voorzien. Creatine is niet specifiek een afslankproduct, maar door het nemen van het supplement creatine kan je wel intensiever trainen en daardoor meer calorieën verbranden per gymsessie. Natuurlijk zijn er niet alleen voordelen. Mensen met nierproblemen of risico op een nierfunctiestoornis bijvoorbeeld (zoals bij diabetes, hoge bloeddruk etc.), mogen niet meer dan 3 à 5 gram per dag creatinesupplement innemen. Ook kan een te hoge inname (10-20 gram per dag of meer) leiden tot maag- en darmklachten zoals diarree, winderigheid of kramp.

voordeel Meer kracht en meer herhalingen

voordeel Eerste energiekeuze van het lichaam

voordeelVerbetert aerobe capaciteit

voordeel4 gram aan BCAA’s per shake

voordeelGemakkelijk intensiever trainen

nadeelNiet geschikt bij nierproblemen

Ingrediënten

Star Burst Creatine is een voedingssupplement dat bestaat uit creatine-monohydraat in poedervorm. De aanbevolen dosering is 1 scoop van 5 gram, te mengen met water of een andere drank. Het product kan sporen bevatten van gluten, ei, pinda’s, melk, soja en noten.

Product Creatine Verpakking Prijs
Star Burst 5 gram 500 gram €22,49

Star Burst label

Het label van Star Burst Creatine vermeldt de samenstelling van het supplement, het aantal porties dat je uit de verpakking van 500 gram haalt en de dosering per scoop, en naast waarschuwingen ook de mogelijk aanwezige allergenen.

star burst creatine label

Vergelijkbare producten

Ben je op zoek naar vergelijkbare creatinesupplementen met een iets andere samenstelling? Kijk dan eens naar Mutant Creakong CX8, DNA Creatine of Warrior Creatine Unflavored.

creatine monohudraat kopen bij xxl nutrition

Creatine XXL Nutrition

5 sterren eiwitshake review

Review lezen

⚖️ 5 gram per portie
🔬 Microfijne creatine
👌 Zeer zuiver product

€16,99

creatine creapure van body en fit kopen

Creatine Creapure

review ervaring 5 sterren waardering

Review lezen

⚖️ 3 gram per portie
✅ Hoogste kwaliteit
🔬 Getest op zuiverheid

€24,99

creatine monohydrate kopen bij bulk.com

Creatine Bulk.com

4 sterren eiwitshake review

Review lezen

⚖️ 5 gram per portie
🔬 99,9% zuivere creatine
🌎 Verpakking milieuvriendelijk

Creatine Merk Inhoud Prijs
🥇Creatine XXL Nutrition XXL Nutrition 500 gram €16,99
🥈Creatine Creapure Body en Fit 500 gram €24,99
🥉Creatine Bulk.com Bulk.com 100 gram €12,99*

Waar te kopen

Star Burst creatine is een eigen-merk-product van de bekende webshop Supspace. Het product wordt alleen via de eigen webwinkel verkocht. Je kunt het product hier vinden. Benieuwd naar de betrouwbaarheid van deze webshop? Lees dan eerst onze Supspace review.

Verpakkingsgrootte

Dit product is in slechts één verpakking te verkrijgen, namelijk in een pot met een inhoud van 500 gram. De meegeleverde maatschap heeft een inhoud van 5 gram, je kunt dus 100 scoops uit één verpakking halen!

Star Burst creatine smaak

Dit creatinesupplement is volledig smaakloos, waardoor je het makkelijk kunt mengen met al je favoriete dranken, met je yoghurt, pre-work-out of eiwitshake.